L'Ajuntament de Manresa organitza avui, a les 4 de la tarda, una sessió virtual per informar i resoldre dubtes sobre la reobertura del comerç local.

La sessió tindrà la participació de la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta; la regidora d'Indústria, Comerç i Activitats de l'Ajuntament de Manresa, Núria Masgrau; i del director general del Grup Llobet, Ignasi Llobet. Es podrà seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament.

Té per objectiu informar el comerç local de les principals iniciatives, mesures i legislació que afecten l'obertura dels negocis esdevingudes arran de la crisi per la pandèmia de la Covid-19.

Han confirmat el seguiment d'aquesta sessió, i hi podran intervenir a la manera de fila zero virtual, la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), Tània Infante; la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs; la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement, Bàrbara Minoves, el president de Pimec Comerç Catalunya Central, Joan Vila Marta; i la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz Mas.

La normativa detalladament

Muntsa Vilalta explicarà de primera mà la normativa i resoldrà qualsevol dubte que pugui sorgir sobre la progressiva reobertura del comerç.

Al seu torn, Ignasi Llobet exposarà les mesures i protocols de prevenció que ha implantat amb èxit als seus establiments oberts durant l'estat d'alarma.

La regidora Núria Masgrau ha manifestat «la importància de reobrir amb seguretat i confiança» i ha afegit que «des de l'Ajuntament de Manresa estem treballant en un seguit de mesures per tal d'ajudar el petit comerç a reobrir i a reprendre l'activitat i continuarem treballant conjuntament amb els diferents ens del territori per tal que així sigui. És moment de confiar els uns en els altres i en la bona feina de l'activitat comercial que tenim a la ciutat de Manresa».

La sessió es podrà seguir a través del canal de You Tube de l'Ajuntament.

Al xat d'aquest canal es podran plantejar preguntes en directe als participants.