Si ahir informàvem que per primer cop en 48 dies no hi havia víctimes mortals pel coronavirus als centres assistencials manresans, avui toca reflexar una nova mort a Althaia, el que eleva el total de defuncions per la Covid en els centres que gestiona a 163.

L'altra cara de la moneda és una nova rebaixa en el nombre d'ingressats positius de la Covid-19, que són actualment 37. A més hi ha una vintena que esperen el resultat de la prova.

Una altra xifra positiva és l'augment d'altes de persones que han superat la malaltia i que són ja 935, sis més que el dia anterior.

A data d'avui, divendres, 8 de maig, hi ha 78 persones ingressades per Covid-19 a les diferents unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu.

Durant el dia d'avui no hi ha hagut cap nou ingrés. 5 persones que havien estat positiu per Covid-19 avui han obtingut el resultat negatiu i han estat donades d'alta.

Durant el dia d'avui no ha mort cap persona ingressada a les unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu.

D'altra banda, hi ha 2 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa. I ja no hi ha cap treballador que estigui a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.

Globalment, entre Althaia i l'Hospital de Sant Andreu sumen 956 altes de persones que han superat la malaltia, 935 donades per Althaia i 21 per Sant Andreu i 217 defuncions, 163 que hantingut lloc a Althaia i 54 a Sant Andreu.

Pel que fa als ingressats, dels 338 que hi havia hagut el dia 16 d'abril s'ha passat a 115, dels quals 78 a Sant Andreu i 37 a Althaia, qu eté una vintena més pendents de resultat de coronavirus.