Les beques Talent Socials que concedirà la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC a partir del curs 2020-2021 són la principal novetat del programa de beques i ajuts a l'estudi d'UManresa-FUB per al proper curs. Els estudiants que accedeixin al primer curs dels graus en ADE i de Mestre en Educació Infantil amb una nota superior a 7, si procedeixen de batxillerat, i de 8, des d'un CFGS, podran optar a una beca equivalent al 40% de descompte en la matrícula. Tot el programa està dotat amb 98.160 euros, dels quals 20.500 es destinen a les noves beques.

El programa de beques pròpies també inclou les UManresa-La Caixa. Aquests ajuts són de 1.000 euros cadascun i es descompten de la matrícula del curs. L'aportació de CaixaBank és de 30.000 euros. Per atorgar-les es tenen en compte criteris d'expedient acadèmic i de renda familiar. Així mateix, la universitat manté el programa de pràctiques extracurriculars al qual poden accedir estudiants de grau que vulguin a optar a beques a canvi de desenvolupar pràctiques extracurriculars en els serveis, unitats, centres o grups de recerca de la institució universitària. En aquest cas, les beques poden ser d'entre 2.000 i 2.500 euros.

Els ajuts es completen amb la beca-salari del programa Prèmium del grau en ADE d'UManresa, que inclou pràctiques remunerades en empreses a partir del segon curs dels estudis.

Els estudiants que estiguin matriculats en algun dels centres de la UVic-UCC i que estiguin empadronats a la comarca d'Osona també poden acollir-se a la Beca Social Modolell-Calderó.

A banda d'accedir a aquests ajuts, els estudiants d'UManresa poden optar a les beques públiques del Ministeri d'Educació i Formació Professional i a les Beques de la Generalitat.

Beques a la mobilitat

El programa de beques d'UManresa es completa amb les beques a la mobilitat per a aquells estudiants que vulguin complementar la seva formació en altres universitats. En aquest cas es poden acollir a les beques Erasmus, que UManresa complementa amb 100 euros mensuals per alumne. També poden participar en els programes propis de mobilitat d'UManresa, que permet fer una estada en una universitat estrangera amb la qual la universitat manresana tingui un acord de mobilitat acadèmica. En aquests casos, UManresa atorga un ajut de 180 euros mensuals.