L'Ajuntament ha retirat aquest divendres un arbre que aquesta nit ha caigut al pati del Casino. Es tracta d'un pi que ha bolcat (ha caigut tot l'arbre per aixecament del sistema d'arrels) a causa del creixement de la capçada provocat per les pluges d'aquesta primavera.

El pi ha caigut en direcció al carrer Arquitecte Oms i la seva capçada ha anat a parar a la vorera, afectant algunes plantes de les jardineres del carrer. També s'ha trencat un lledoner jove de l'interior i la tanca que separa el pati del carrer ha quedat malmesa.

Aquest matí, operaris de l'Ajuntament han tallat l'arbre i l'han retirat del pati, i s'ha netejat tota la zona. Dins, han quedat algunes restes apilades i degudament senyalitzades que es retiraran en els propers dies, com també la soca del pi.

Els Serveis Tècnics de la Unitat de Parcs i Jardins estaven realitzant un seguiment d'aquest exemplar, informa l'Ajuntament, que presentava una certa inclinació. Tot i això, hi afegeix que el pi estava sa i no s'havia detectat cap indici de perill de caiguda. Aquesta primavera està sent molt favorable pel que fa al creixement de la vegetació. Els arbres tenen una capacitat d'adaptació molt gran, però en aquest cas és molt possible que les arrels d'aquest pi no hagin tingut temps o espai per reaccionar al creixement de la seva capçada.