Dilluns 25 de maig, a les 10 del matí, començarà el període d'inscripció als Casals Esportius Municipals d'estiu, unes activitats adreçades a infants de 8 a 14 anys (nascuts entre els anys 2006 i 2012), amb l'objectiu d'ocupar el temps lliure d'infants i adolescents durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports i activitats de caire recreatiu.

En aquesta edició serà imprescindible complir els següents requisits de salut: calendari vacunal actualitzat i absència de malaltia o simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diar-rea...), i no haver estat en contacte estret amb positiu confirmat o amb simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a l'inici de l'activitat.

Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Vell Congost i altres espais de la zona esportiva. Al llarg d'un matí es realitzaran quatre rotacions de diferents activitats esportives: BTT, esgrima, tir amb arc, intercrosse, ultimate, gimnàstica artística, beisbol, jocs tradicionals i pales, entre d'altres.

Aquestes modalitats es desenvoluparan de 8.30 a 13.45 hores de dilluns a divendres i es podran canviar per d'altres que garanteixin un millor compliment de les mesures de prevenció, seguretat i distanciament entre persones derivades de la crisi sanitària de la Covid-19. Durant els casals, s'evitaran les zones tancades amb alta concentració de persones.

Dues vies per inscriure-s'hi

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per inscriure-s'hi. Es podrà fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Manresa www.manresa.cat seguint els següents passos: Accedir al formulari d'Inscripció del Casal Esportiu Municipal 2020 i omplir les dades; Pagar on line mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d'autoliquidació; Descarregar l'autorització que s'haurà de retornar abans del 5 de juny , degudament omplerta i signada a la Bústia de la Secció d'Esports de l'Ajuntament de Manresa (Edifici Infants, ctra. de Vic, 16. 08241 Manresa).

També telefònicament al 010 o al 938782301 o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia mentre duri l'estat d'alarma de la Covid-19.