L'Ajuntament de Manresa, les Cases de la Música i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central duran a terme la Festa del Riu, la trobada anual de l'economia i la cultura transformadores, però en format virtual. Hi haurà un festival musical telemàtic el 30 de maig i un cicle de taules rodones, xerrades, tallers i documental del 25 de maig a l'1 de juny.

A totes les connexions s'hi podrà accedir de forma gratuïta a través dels enllaços de la pàgina web festadelriu.cat. Allà també s'hi pot trobar més detalls dels actes, a més d'una relació d'entitats que estan treballant en l'economia solidària i el comerç just al Bages i a la resta del país.

Aquesta és la tercera edició de la Festa del Riu, que des de l'any passat funciona de forma conjunta amb la Mostra d'Economia Social i Solidària del Bages, com la gran trobada anual de l'economia solidària i el comerç just de la comarca.

El programa musical es concentra dissabte 30 de maig amb quatre concerts de primer nivell, que tindran com a colofó l'actuació dels Smoking Souls.