L'Ajuntament de Manresa ha desinfectat els locals veïnals que el març passat es van utilitzar per repartir més de 2.200 targetes moneder per als infants que reben beques menjador pensant en la seva reobertura quan es faci el pas a una nova fase de desconfinament. La desinfecció l'ha portat a terme una empresa contractada pel consistori. El 14 de maig passat es van anar a mirar els espais perquè l'empresa fes pressupost.En concret, s'han desinfectat els locals de les associacions de veïns:

Mion-Puigberenguer, Poble Nou; Font dels Capellans; Escodines; Vic-Remei; Plaça Catalunya; Valldaura i Carretera Santpedor.

Segons ha pogut saber aquest diari, quan l'Ajuntament va demanar a les associacions la cessió dels seus espais per portar-hi a terme el repartiment ja van quedar entesos que posteriorment es deinfectarien. Ara, sabent que quan s'entri a la següent fase de desconfinament la intenció és obrir aquests locals, s'ha demanat que es porti a terme per tenir-ho tot a punt. Ja s'ha fet en tots, amb una durada aproximada d'una hora per a cadascun.

Un cop puguin obrir les entitats veïnals, també s'està treballant per posar en marxa les biblioteques veïnals, que funcionaran amb limitacions pel que fa a l'aforament i amb les mesures higièniques necessàries.

El repartiment de targetes moneder el van portar a terme vint voluntaris de Creu Roja i vuit tècnics de l'Ajuntament als citats locals veïnals, a cadacun dels quals se'ls van assignar les targetes de diverses escoles.