Jornada sense morts als centres assistencials manresans a causa de la Covid-19. Althaia va donar una nova alta que situa la xifra total en 997, que sumades a les 44 de l'Hospital de Sant Andreu donen un total de 1.044.

Althaia manté el mateix nombre de pacients ingressats amb el positiu confirmat, 4, i la xifra de víctimes mortals continua sent 170.

Avui, hi ha hagut 11 persones ingressades per Covid-19 a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu.

Vuit persones que havien estat positiu en Covid-19 van donar negatiu i han estat traslladades fora de la unitat d'aïllament.

Cap persona va rebre l'alta a domicili ni hi va haver cap nou ingrés.

Durant les 24 hores anteriors no va morir cap persona ingressada a causa de la malaltia i el nombre de víctimes es manté en 63.

D'altra banda, ni hi ha cap treballador de l'Hospital de Sant Andreu que fos positiu de Covid-19.El comunicat que envia diàriament l'Hospital de Sant Andreu aporta dades que van des de les 7 de la tarda d'avui a les 7 de la tarda del dia anterior.

A banda de les 1.041 altes que sumen les dues fundacions assistencials donades a persones que han superat la malaltia, el nombre de morts acumulat és de 233 i hi havia un total de 15 ingressats positius.