Càritas va reobrir dilluns la botiga de roba de segona mà Moda re-, que va posar en marxa a la carretera de Vic de Manresa. La reobertura s'ha fet incidint molt en la seguretat dels que hi entren. Per exemple, a tothom se li pren la temperatura abans.

Moda re- ha reobert amb la liquidació a preus molt ajustats de les restes de la temporada d'hivern i amb la roba i complements d'estiu a punt. Per garantir al màxim la seguretat dels que hi comprin, a banda de prendre la temperatura de tothom quan hi entra, es limita l'aforament a vuit persones i cal dur mascareta i desinfectar-se les mans a l'entrada. S'han clausurat els emprovadors i s'han instal·lat mampares als taulells, es neteja i desinfecta l'establiment dos cops al dia i, quant a la roba, es tracta amb vapor calent a pressió; totes les peces s'higienitzen amb ozó durant vuit hores i si es retorna algun article, passa una quarantena de 48 hores.

L'horari de l'establiment és de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i el dssabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. En diversos punts de Manresa hi ha repartits contenidors de color vermell perquè la gent que ho vulgui hi pugui deixar la roba que ja no porta, de manera que es pugui acondicionar per vendre-la a la botiga de l'entitat.