El Servei d'Idiomes d'UManresa ha adaptat l'oferta formativa de cursos d'idiomes intensius d'estiu a la situació actual derivada de les mesures per evitar el contagi de la Covid-19. Per aquest motiu, els cursos convencionals que s'impartien de manera presencial, aquest estiu es faran en línia.

L'oferta s'ha limitat als cursos més sol·licitats habitualment. Així es podrà optar per cursos d'anglès de nivell B1 i B2 i un curs monogràfic de conversa. L'objectiu dels cursos és ajudar les persones a consolidar i millorar el nivell d'anglès aprofitant l'expertesa del professorat d'un Servei d'Idiomes d'àmbit universitari.

L'oferta en línia permetrà preparar i fer les proves de nivell B1 i de B2. Els cursos s'impartiran entre l'1 i el 24 de juliol, amb un calendari diferenciat en funció de si s'opta per un curs compacte o simplement de preparació. En ambdós casos, les classes s'impartiran de dilluns a divendres, de les 9.30 h a les 12 h.

En el cas dels cursos compactes, tenen el reconeixement de formació permanent del professorat del departament d'Educació.

Pel que fa als monogràfics de conversa, es podrà optar per un horari de matí (9.30 h a 10.30 h) o de tarda (19 h a 20 h).

S'oferiran sis cursos, d'una setmana de durada, programats entre el 6 i el 24 de juliol. En aquest cas, les persones han de tenir un nivell d'anglès equivalent al B1 o superior.