L'escola Joviat de Manresa afronta la reobertura del centre, amb el canvi de fase de dilluns, oferint als alumnes que han cursat enguany el segon de batxillerat la possibilitat de combinar les classes presencials amb les classes virtuals per poder preparar la selectivitat, segons explica el seu director, Jordi Vilaseca. Afegeix que les classes presencials es faran a primera hora del matí al mateix centre i després es podran seguir altres classes de manera virtual.

El responsable del centre educatiu explica que han seguit el que marca el decret de la Generalitat per a la reobertura dels centres escolars, que diu que cal una especial atenció als alumnes que acaben el cicle, com és el cas dels del segon de batxillerat, els de quart d'ESO o els que han fet últim curs dels cicles formatius que es fan al centre en el cas de la secundària.

La previsió, explica Vilaseca, és que la Joviat pugui reprendre aquestes classes presencials combinades amb les virtuals a partir del proper dimecres. Pel que fa als alumnes, explica que n'hi ha una trentena que han sol·licitat poder preparar les proves d'accés a la universitat de forma presencial. La xifra suposa aproximadament un terç dels estudiants d'aquest curs que hi ha a l'escola.