El sindicat CCOO ha fet públic un comunicat en el qual mostra el seu suport a l'acord de Bases per a la Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, però alerta els grups polítics que no malbaratin el consens assolit.

El sindicat recorda que el darrer ple de l'Ajuntament de Manresa va aprovar la modificació de les taxes de terrasses, els ajuts econòmics a les persones afectades de microempreses, el programa de microcrèdits i l'accés garantit universal a l'aigua en els domicilis.

Aquestes mesures són les primeres que desenvolupa el recent acord de Bases per a la Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, un document que és fruit del consens polític i ha estat signat per tots els grups municipals -ERC, Junts per Manresa, PSC, Fem Manresa i Ciutadans- i amb la participació de CCOO i els altres agents socials més representatius i entitats més significatives de la ciutat.

Transformació de la ciutat

CCOO considera que és un document amb continguts per fer front a l'emergència i la cohesió social i també d'impuls i reactivació de l'activitat econòmica i de transformació de la ciutat.

Des del sindicat s'assegura que CCOO participarà en el desenvolupament, seguiment i sobretot en la concreció del pla. I alerta que «el consens social i polític assolit no es pot malbaratar i la millor manera de donar-li continuïtat és anar passant de les declaracions als fets», tal com es va fer pel ple amb l'aprovació de les primeres mesures.

En altres localitats, CCOO també està impulsant i donant suport a iniciatives similars.