Dotze són els ingressats positius de coronavirus als centres assistencials de Manresa, quatre a la Fundació Althaia i vuit a l'Hospital de Sant Andreu.

Són dos menys dels que hi havia hagut els dies precedents i suposen un nou pas endavant en el procés de superar l'epidèmia.

A Althaia s'ha passat de cinc a quatre ingressats positius, però la xifra acumulada d'altes es manté en 1.008 perquè el fet que les proves indiquin que no és positiu del virus no suposa automàticament la consecució de l'alta en ingressos que poden ser llargs i complexos.

A Sant Andreu han passat de nou a vuit ingressats i, en aquest cas, l'informe diari sí reflexa que una persona ha rebut l'alta a domicili. La xifra acumulada d'altes en aquest centre assistencial és de 46, que sumades a les 1.008 d'Althaia sumen 1.054, fins ara.

Durant el dia d'avui no hi ha hagut cap nou ingrés.

D'altra banda, avui hi ha 2 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que es troben a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.

Les darreres 24 hores no ha mort cap persona ingressada a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. Tampoc Althaia ha registrat cap nova defunció a causa del coronavirus.

Això manté les morts per l'epidèmia en 234, 170 a Althaia i 64 a Sant Andreu, la mateixa xifra a la què es va arribar divendres passat.