La Tarda Jove té dues llevadores que orienten i donen resposta sobre consell afectiu i sexual, resolen dubtes sobre anticoncepció i donen consells per evitar les malalties de transmissió sexual, i on parlen amb els joves dels comportaments de risc, fan prevenció del càncer de coll uterí, atenen la patologia ginecològica i fan educació afectiva i sexual, entre d'altres.

El servei d'orientació, que es presta cada dimecres a la tarda, estrena un telèfon d'atenció per tal que la població jove hi contacti abans de desplaçar-se al CAP seguint les indicacions dels professionals de l'Institut Català de la Salut (ICS) en la situació de pandèmia actual.

El número de telèfon de contacte és el 634 283 461, va entrar en funcionament dimecres passat i estarà operatiu cada dimecres de les 2 a 2/4 de 8 de la tarda a través de trucada o per WhatsApp.

Des del servei se citaran els joves seguint l'horari habitual dels dimecres a la tarda, però les visites s'espaiaran per evitar acumulacions al CAP.

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordarà als joves usuaris del servei les següents indicacions: l'ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l'hora de la visita indicada, no abans; cal respectar la senyalització i les indicacions dels professionals, cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.