El 21 de maig els ingressats per coronavirus als centres hospitalaris de Manresa van passar dels 37 del dia anterior a 27. I fins ara s'han mantingut per sota de la trentena.

Avui els ingressats comptabilitzats són 18, disset dels quals a Althaia i un a Sant Andreu.

Una jornada més sense víctimes mortals a Manresa a causa del coronavirus i ja en són tretze. A hores d'ara es mantenen les 234 víctimes mortals per la pandèmia en centres hospitalaris, 170 a Althaia i 64 a Sant Andreu.

Cal recordar que Althaia facilitava diàriament la dada dels pacients confirmats de coronavirus, però amb la casuística variada de casos que s'estan donant ara considera que proporciona una fotografia més exacta comptabilitzar el total de persones ingressades a l'àrea covid-19 de l'Hospital de Sant Joan de Déu, independentment de si en el moment de fer el recompte tenen la PCR positiva o no.

La xifra acumulada d'altes ha augmentat avui fins a les 1.067, perquè Althaia en va donar quatre més i va passar de 1.015 a 1.019.

Avui, a l'Hospital de Sant Andreu hi havia una única persona ingressada per coronavirus, una situació que es manté des de divendres passat. L'Hospital de Sant Andreu ha donat 48 altes a domicili durant la pandèmia.

Avui no hi va haver cap nou ingrés ni va morir cap persona ingressada per covid a l'Hospital de Sant Andreu.

D'altra banda, hi ha 5 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que són a casa de manera preventiva pendents de realitzar el test o de rebre resultats.