Continuen les bones notícies sobre l'afectació del coronavirus a Manresa. Avui continua havent, com ahir, deu ingressats per covid als centres assistencials de la ciutat. Deu és la xifra mínima d'ingressats registrada i a banda d'ahir també s'hi va arribar els dies 4 i 6 de juny.

L'altra notícia positiva ha estat l'ampliació de la xifra acumulada d'altes amb dues persones més.

Althaia ha comunicat avui que ha passat de les 1.035 altes registrades ahir a 1.037 avui. Aquestes sumades a les 48 donades per l'Hospital de Sant Andreu donen un total de 1.085 durant tot el període de l'epidèmia fins ara.

Avui es manté el mateix nombre d'ingressats per coronavirus a l'hospital Sant Joan de Déu, 9, que sumats al que hi ha a l'Hospital de Sant Andreu des del divendres 5 de juny sumen els 10 als quals es feia referència anteriorment.

Pel que fa a les víctimes mortals es manté per divuitena jornada consecutiva la xifra global de 234, 170 de les quals a Althaia i 64 a Sant Andreu.

A data d'avui, dimarts, 16 de juny a l'Hospital de Sant Andreu cap persona ha rebut l'alta a domicili ni hi ha hagut cap nou ingrés.

D'altra banda, avui hi ha 1 treballador de l'Hospital de Sant Andreu que es troba a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats. El comunicat que envia diàriament l'Hospital de Sant Andreu aporta dades que van des de les 19h del dia anterior fins les 19h del dia actual.