Avui torna a engruixir-se la xifra d'altes amb dues més de la Fundació Althaia. Fins ara són 1.039 -ahir eren 1.037- que sumades a les 48 de l'Hospital Sant Andreu sumen 1.087.

Són vint més que les que hi havia fa 5 dies, que eren 1.067.

Per contra, el nombre de morts es manté estable des de fa 19 dies en 234, 170 dels quals a Althaia i 64 a Sant Andreu.

Pel que fa als ingressats per coronavirus es mantenen a l'entorn de la desena, com els darrers dies.

Concretament, avui n'hi ha 10 a l'hospital Sant Joan de Déu -ahir eren 9- i un a Sant Andreu, la mateixa persona que és l'única atesa positiva de covid-19 des del divendres 5 de juny.

Cal recordar que Althaia facilitava diàriament la dada dels pacients confirmats de coronavirus, però amb la casuística variada de casos que s'estan donant ara considera que proporciona una fotografia més exacta comptabilitzar el total de persones ingressades a l'àrea covid-19 de l'Hospital de Sant Joan de Déu, independentment de si en el moment de fer el recompte tenen la PCR positiva o no.

A data d'avui, dimecres, cap persona ha rebut l'alta a domicili ni hi ha hagut cap nou ingrés per Covid a l'Hospital de Sant Andreu.

D'altra banda, avui hi ha 1 treballador de l'Hospital de Sant Andreu que es troba a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.