Als hospitals de Manresa hi ha, aquest dijous, 10 persones ingressades amb coronavirus confirmat. Una menys que no pas dimecres. 9 són a l'Hospital de Sant Joan de Déu, i una a Sant Andreu. A les darreres hores no hi ha hagut cap defunció, i ja s'acumulen 20 dies seguits sense traspassos. Són un total de 234 morts des que es va iniciar l'emergència sanitària. 170 a Althaia i 64 a Sant Andreu.

A la Fundació Althaia hi ha un pacient ingressat menys que no pas dimecres. De 10 s'ha passat a 9. Pel que fa a les altes, se n'han donat 1.039.

A l'Hospital de Sant Andreu de Manresa hi havia aquest dijous una persona ingressada per covid. A les darrers hores no hi ha hagut cap nou ingrés. Per altra part un treballador de la fundació assistencial és a casa de forma preventiva a l'espera de saber els resultats de la prova del coronavirus.

Per la seva part Salut ha informat aquest dijous que a la regió sanitària de la Catalunya central hi ha hagut 112 casos nous els últims 7 dies. El passat 10 de juny se n'havien comptabilitzar 6.276, i aquest dijous, 6.388. A la mateixa regió central, que engloba les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia, Osona i Moianès, la covid ha causat més de 1.500 morts.