El sindicat CGT ha denunciat l'existència de centenars d'enviaments registrats sense repartir a Manresa, entre els quals «notificacions del SEPE suposadament relacionades amb els ERTO».

En un comunicat afirma que hi ha diferents seccions de repartiment que no s'han cobert sota cap mitjà durant la pandèmia.

En concret, la secció 33, que cobreix part del carrer de la Pau, el polígon industrial dels Dolors i part del barri de la Parada, ha estat sense cobrir del 16 de març al 22 de juny, dia que s'hi va incorporar el seu titular, que estava de baixa laboral, i en arribar va trobar «sense repartir uns 400 enviaments registrats, alguns d'ells (notificacions administratives) que fa més d'un mes que estan caducats».

Sempre segons el sindicat, les dates d'aquests enviaments estan entre els mesos d'abril, maig i juny, també es va trobar un certificat del 18 de març passat. «Cal destacar també que hi ha nombroses notificacions del SEPE suposadament relacionades amb els ERTO».

La CGT explica que, tot i que dos treballadors de la unitat que ja tenien la seva pròpia càrrega de treball van assumir voluntàriament enviaments d'aquesta secció, no va ser suficient. Afegeix que «és obligació de l'empresa i dels responsables de la unitat organitzar i distribuir la càrrega de treball, i també cobrir les absències amb personal de reforç».