Les Festes de Sant Ignasi se celebraran enguany a Manresa del 15 al 31 de juliol i aquesta vegada s'encetaran amb el primer acte organitzat per la Comissió de Valors Manresa 2022, un grup que treballa en la part més immaterial del projecte Manresa 2022.

El dimecres 15 de juliol, a les 7 de la tarda al claustre del Museu de Manresa, hi haurà una conversa entre Xavier Melloni (jesuïta i membre d'Inspiració 2022), Abdenour Tafzi (Associació Cultural Islàmica - Mesquita El Fath), Antoni Erro (president de la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa) i Alba Rojas (economia social i solidària) sobre «Quina societat volem ser?».

Pou de llum

Un segon acte organitzat per la comissió de valors tindrà lloc el dissabte 18 de juliol, a les 8 del vespre al Pou de Llum. Es convidarà a reflexionar amb una introducció a la pràctica des dels mantres. El grup Sofà i Mantra (Alba Sanfeliu i Marisa Badia) farà una introducció amb cants de mantres i a la cloenda es presentarà el baròmetre de valors, una eina per al canvi social des de l'interior de cada persona.

En ambdós casos l'aforament és limitat i es recomana la inscripció prèvia per tal de poder garantir la seguretat i les mesures de distanciament pertinents.

La reserva de plaça és gratuïta i es pot fer a través del web www.manresa2022.cat o bé presencialment a l'Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major, 10) en l'horari habitual.

Paraules del Camí és una iniciativa de la Comissió de Valors de Manresa 2022 i l'Ajuntament de Manresa amb el suport de la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

Baròmetre de valors

Dins de l'activitat del dissabte 18 de juliol al Pou de Llum, també es donarà a conèixer el baròmetre de valors personals postconfinament que pretén ajudar tothom a fer un viatge personal i introspectiu, reflexiu i alliberador, sobre la seva experiència.