La Fundació Althaia ha comunicat avui cinc altes més de coronavirus, i ja són 1.063, que sumades a les 48 que ha donat l'Hospital Sant Andreu fan un total de 1.111.

Les altes van a més mentre es manté estable la xifra de víctimes mortals, 234 des del 29 de maig, fa 34 dies.

El 29 de maig hi va haver el darrer mort a Sant Andreu -i va passar de 63 a 64 víctimes mortals, que és el nombre que manté ara.

Encara fa més dies de la darrera defunció a Althaia a causa de la pandèmia. El 23 de maig hi va haver el darrer mort a Althaia -i va passar de 169 a 170 víctimes, el nombre que manté en l'actualitat. Són quaranta dies sense morts a causa del coronavirus a Althaia.

Pel que fa als ingressats per coronavirus, avui n'hi havia 8. Cal recordar que Sant Andreu va comunicar dimarts que no tenia cap ingressat positiu de covid-19, però que mantenia ingressat el darrer atès un cop havia passat de ser positiu a negatiu en la prova de presència del virus.

A l'hospital Sant Joan de Déu fan proves de coronavirus a tots els preoperatoris i en tots els casos que hi ha ingrés o sospita, això va generant una petita bossa de persones que ocupen l'espai que Althaia manté obert en la lluita contra l'epidèmia.