El projecte Manresa 2022 a l'entorn dels 500 anys de l'estada de sant Ignasi a la ciutat acaba d'estrenar una nova pàgina web en tres idiomes: català, castellà i anglès. Properament també es podrà consultar en italià, francès o alemany.

La web s'estructura en quatre apartats. «Manresa 2022», amb informació sobre el projecte, la figura de Sant Ignasi i els valors de la iniciativa; «Transforma», sobre l'adequació d'espais ignasians i del centre històric que s'han efectuat; «Acull», que detalla les accions destinades a millorar el turisme i especialment aquelles que incideixen en la Manresa ignasiana; i «Batega», un recull dels esdeveniments culturals, artístics, esportius o educatius que es porten a terme des de Manresa 2022.

A través de la pàgina web també es poden fer reserves de localitats o d'entrades anticipades dels esdeveniments organitzats pel projecte com el cicle de música Sons del Camí. També incorpora un bloc que se'n diu «Sala de premsa» que aglutina totes les notícies generades a partir d'aquest 2020. Permet la consulta i descar-regar-se documents relacionats amb Manresa 2022.

Segons l'Ajuntament, així s'agrupa en un sol lloc web tota la informació del projecte.