El Programa de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Manresa està realitzant una nova edició del mòdul d’acollida a Catalunya, el curs de coneixement de la societat i el seu marc jurídic, dins els cursos d’acollida derivats de la Llei i decret d’acollida a Catalunya, que compta amb el suport de la Generalitat i el Fons social europeu-FSE.

L’actual edició del curs va començar el passat dijous 2 de juliol i acabarà aquest proper divendres 10 de juliol. S’està fent al Centre Cultural el Casino, de 9 h a 12 h, amb un total de 17 hores de formació.

Degut a la necessitat de respectar les orientacions i normatives sanitàries el curs el porten a terme un total de 14 persones, quant de forma habitual serien al voltant de la trentena de persones, i així es poden respectar les distàncies i les separacions dins l’aula.

Els 14 alumnes són originaris d’un total de 5 països: Marroc (6 persones); Veneçuela (4); Guatemala (1); El Salvador (2) i Camerun (1); dels quals 6 són persones sol·licitants d’asil-refugi.

Dins les activitats i continguts han fet la visita a la Seu i la Cova de Sant Ignasi.