El regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili, va anunciar ahir que l'Ajuntament de Manresa iniciarà millores en 23 dels 63 parcs infantils de la ciutat.

S'actuarà als parcs infantils de plaça Catalunya, Sagrada Família, Sant Ignasi, Josep Vidal, plaça Joan Farrés, Cardener, plaça de l'Amistat, Selves i Carner, plaça 8 de Març, Ferrer Vidal, Sant Magí, zona poliesportiva Cal Gravat, plaça de la Reforma, Tossal del Coro, Font del Gat, Abat Oliba, Joan Brossa, La Balconada, Carrasco i Formiguera, la Talaia, Creu Guixera, Florinda i Camí Vell de Santpedor. El pressupost d'execució del conjunt de les obres és de 76.973 euros.

El govern d'ERC i JxM ha explicat que es tracta d'una actuació que estava inclosa al pressupost del 2019, ha anat amb retard i es portarà a terme ara.

L'actuació donarà continuïtat a les millores fetes l'any 2018 en espais de lleure infantil i se centra en la substitució de determinats elements -detectats com a irrecuperables en l'actuació del 2018-, en la substitució de peces malmeses, en l'ajust d'elements i en un tractament de superfícies per eliminar pintades o millorar la fusta en mal estat.

També es farà un repàs general de tots els elements de joc que contenen els parcs infantils i una aportació de material granular a totes les àrees.