Des de dimarts passat, les obres d'Aigües de Manresa al Camí dels Tovots al tram situat entre el Camí de les Cots i l'accés a les Pistes Zona Manresa, estan provocant afectacions els dies feiners. Mentre durin també en generaran els caps de setmana. Els dissabtes als matins es mantindrà el pas de turismes i motocicletes (veïns i pràctiques d'autoescoles) i els dissabtes a la tarda i diumenges, s'hi tallarà el trànsit, de manera que l'accés i sortida de Camí dels Tovots (fins a Pistes Zona Manresa i restaurant l'Ermitanet) es realitzarà des de la Cra. de Viladordis.

Les afectacions des de dimarts són les següents:

  • En horari diürn (de 7 h a 22 h) s'ha habilitat un itinerari alternatiu per al trànsit de vehicles per terrenys de les Pistes Zona Manresa.
  • El servei de transport públic urbà BUS MANRESA accedeix i surt de Camí dels Tovots des de Cra. de Vic i realitzar la parada Cots. S'ha anul·lat la parada Escola Oficial d'Idiomes.
  • En horari nocturn (de 22 h a 7 h) resta tallat al trànsit de vehicles del tram afectat, de manera que l'accés i sortida de Camí dels Tovots (fins a Pistes Zona Manresa i restaurant l'Ermitanet) es realitza des de la Cra. de Viladordis.
  • L'àrea de recollida de residus situada al Camí dels Tovots davant l'accés de les Pistes Zona Manresa s'ha traslladat i s'ha agrupat amb l'àrea de residus situada al Camí davant l'accés de l'Escola Oficial d'Idiomes.

És previst que aquesta fase de treballs iniciada el 14 de juliol duri 2 setmanes. El dia 23 de juliol s'habilitarà el trànsit habitual per Camí dels Tovots per tal de facilitar el pas dels vehicles d'autoescoles que realitzin exàmens.