Demà comença la desena d'actes programats per al cap de setmana dintre de les Festes de Sant Ignasi organitzades per l'Ajuntament; Manresa 2022; l'Associació de Comerciants del carrer Sobrer-roca, plaça Major, Sant Miquel i voltants; la Fundació Cova de Sant Ignasi; la Fundació Turisme i Fires i la Basílica de la Seu.

Demà, a 2/4 de 8 de la tarda a la Seu, hi haurà una nova edició de les Vesprades Mil·lenàries a un preu de 6 euros per persona i entrada gratuïta per a menors de 14 anys. A les 9 del vespre, al claustre del Museu de Manresa, concert gratuït del cicle Sons del Camí amb el grup MediterrÀniam, que oferirà música contemplativa amb la natura com a inspiració.

Dissabte durant tot el matí, mercat del tomàquet al Puigmercadal i, a 2/4 de 12 del migdia, visita i tast a l'Oller del Mas per descobrir el lligam de la finca i el castell amb sant Ignasi, que inclourà una visita a la capella del 1620 i acabarà amb un tast guiat de vins ecològics per 15 euros. Es farà tant dissabte com diumenge.

A 2/4 de 7 de la tarda sortirà des de la plaça de la Reforma l'autocar fins a Montserrat per participar a la caminada nocturna que segueix l'última etapa del Camí Ignasià fins a Manresa, a un preu de vint euros, amb l'acompanyament de guies.

A 2/4 de 8 de la tarda, a l'ermita de Sant Pau, missa amb mossèn Joan Castillo.

La ciutat d'Ignasi

La programació continuarà diumenge, a les 11 del matí al claustre del Museu, amb la visita guiada «Manresa universal: la ciutat d'Ignasi».

A la 1 del migdia, a l'església de Santa Maria de Viladordis, missa de Sant Ignasi presidida per mossèn Joan Castillo.

Dilluns, a 2/4 de 8 de la tarda, al Claustre del Museu Comarcal tindrà lloc l'acte de presentació del treball «Els manresans que van acollir sant Ignasi a través dels protocols notarials (1485 - 1585)», a càrrec de Josep Galobart Soler, premi Pare Ignasi Puig 2018.