A partir d'aquesta setmana, la Clínica Sant Josep de Manresa recupera l'atenció pediàtrica d'urgències i hospitalització, de dilluns a diumenge, les 24 hores. Des del passat 23 de març i fins aquest dilluns, arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, les urgències i l'hospitalització de pediatria les va assumir l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb l'objectiu d'optimitzar els equips i recursos assistencials de la Fundació Althaia per garantir l'atenció a tota la població.

La Clínica Sant Josep compta amb una zona d'urgències pediàtriques, situada a la planta baixa, que disposa d'una sala d'espera i tres boxs destinats únicament a aquesta especialitat.

L'any 2019 es van atendre un total de 9.262 urgències de pediatria. Pel que fa a hospitalització, l'equip de Pediatria té cura dels pacients pediàtrics a la tercera planta de la Clínica on durant el 2019 es van realitzar 266 ingressos.

Per altra banda, en l'àmbit ambulatori, l'equip de pediatres de la Clínica Sant Josep va reprendre les consultes el passat mes de maig amb l'inici del retorn a la normalitat, després de l'aturada provocada per la Covid-19.

A dia d'avui, ja s'ha recuperat el volum d'activitat habitual, tot i que mantenint totes les mesures de protecció i seguretat necessàries. Per concertar una visita cal trucar al 93 874 42 98 o gestionar-la a través de l'app Espai Pacient de la Clínica.

Protocol d'accés

Per accedir a qualsevol dels edificis de la Clínica Sant Josep, centre de l'activitat mutual i privada de la Fundació Althaia, cal portar mascareta, anar sense guants i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrar i al sortir. En el cas de les urgències pediàtriques només es permet l'entrada d'un sol acompanyant.