Els Vespres a la Lluvià de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, en col·laboració amb l'Anella Verda, han esgotat totes les entrades, segons els organitzadors.

Més de 600 persones han passat per la torre Lluvià i al seu entorn, en el que els impulsors de la iniciativa consideren que és una prova de les grans potencialitats d'aquest espai patrimonial al bell mig de la natura.

Els Vespres a la Lluvià han omplert durant nou dies el pati de la torre Lluvià de gastronomia, caminades, música i tastos de vins de la DO Pla de Bages.

Les tres darreres activitats proposades van esgotar totes les places, tant la caminada de Dinamic Guies de Muntanya com el concert del grup Quarts d'Una, amb més de 130 persones, i el tast de Vins Urpina, també amb totes les places disponibles venudes.

Localitats exhaurides

Un exemple de l'interès que han despertat els Vespres a la Lluvià és que algunes vegades, com el cas del concert de dijous passat, va caldre limitar l'entrada a l'espai a les persones que havien reservat prèviament, tancar les inscripcions i anunciar que les localitats s'havien exhaurit a través de les xarxes socials de Manresa Turisme. D'aquesta manera, l'organització va preservar la seguretat de l'acte i el compliment de l'ocupació limitada i de les mesures sanitàries vigents.

En total, durant les tres setmanes d'activitat han passat per la torre Lluvià més de 630 persones, sempre respectant totes les mesures de seguretat que imposa la situació actual.

La Fundació Turisme i Fires de Manresa ha fet un esforç organitzatiu i de personal per tal de controlar l'ocupació, els accessos, la mobilitat i el manteniment de les distàncies interpersonals pertinents a l'espai, amb l'objectiu d'aconseguir unes activitats segures per al públic i els visitants.

Aquesta iniciativa de la Fundació Turisme i Fires de Manresa amb la col·laboració d'Anella Verda ha estat una de les incorporacions al Pla de Màrqueting Turístic vigent, que s'ha modificat arran de la crisi de la covid-19. Atès l'èxit de participació i la bona acollida de la proposta, que permet redescobrir la torre Lluvià amb activitats especials i variades al cor de l'Anella Verda, els organitzadors afirmen que es treballarà per fer-ne una nova edició el 2021.