La 19a edició del premi Simeó Selga, que cada any atorga el Rotary Club de Manresa-Bages, distingirà, en aquesta ocasió, projectes que ajudin a pal·liar els efectes de la covid-19. El guardó està dotat amb 6.000 euros amb la finalitat que entitats i associacions de la comarca puguin fer realitat projectes d'interès social. Tenint en compte l'actual situació causada pel coronavirus, es posarà èmfasi en les propostes per alleugerir les conseqüències de la pandèmia.

A mitjan setembre es faran públiques les bases definitives de l'edifició d'enguany del Simeó Selga, i el termini per presentar-se estarà obert fins a final de novembre. Hi poden participar associacions del Bages de caràcter cultural, assistencial, esportiu o de característiques similars.

En les edicions anteriors han rebut el guardó i la dotació econòmica per tirar endavant nous projectes entitats com l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, els Tallers Musicals d'Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa i la Comunitat de Sant Egidi.