Els clients de Bonpreu i Esclat han donat 63.836 euros a la Fundació Pere Tarrés amb l'arrodoniment solidari de Worldcoo. Pere Tarrés va ser un metge, capellà i beat manresà.

Els diners són fruit de més de 363.299 donacions individuals per a la campanya «Cap infant sense colònies», de la Fundació Pere Tarrés, que té com a objectiu becar al voltant de 3.000 nens i nenes en situació vulnerable perquè també tinguin l'oportunitat de participar en colònies i casals, en un estiu en què, a causa de l'alerta sanitària de la Covid-19, han necessitat més que mai sortir de casa, gaudir d'activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues, i recuperar-se emocionalment després de tantes setmanes de confinament.

L'aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots els clients que, en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l'import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d'arrodonir l'import.