Manresa tornarà a tenir el servei gratuït de bus nocturn durant la festa major, tot i que amb canvis respecte les edicions passades. Circularà tota la setmana (els anys anteriors ho havia fet quatre dies), però menys hores.

El servei s'iniciarà el dilluns 24 d'agost, fins al 31 d'agost, i rodarà cada dia i cada 30 minuts de les 10 de la nit a les 2 de la matinada, tenint en compte que els actes que s'han programat enguany acaben molt més d'hora (en les altres edicions el bus circulava fins a 2/4 de 5 de la matinada). El canvi també es deu a la voluntat de facilitar transport públic gratuït tant a les persones que han anat a gaudir d'actes de la festa major com a les que s'han quedat prenent alguna cosa a la fresca a les terrasses de la ciutat.

Línies 6 i 7 i la 8 dues hores

El servei nocturn es farà amb les línies 6 i 7 (les línies de festius) que cobreixen la major part dels barris de Manresa. A més a més, la línia 8, que habitualment ja té servei fins a les 12 de la nit, serà gratuïta a partir de les 10 de la nit; durant dues hores serà gratuït.

Per tal que tota la ciutadania conegui el servei de bus gratuït es farà difusió d'aquesta campanya amb vinils als busos i a les principals marquesines. També es distribuiran 7.000 fulls a comerços, terrasses, al Punt Lila i a altres espais d'interès de Manresa.

En la mateixa línia de promoure el transport públic, el 6 de juliol va començar una campanya que, durant l'estiu, ofereix als ciutadans comprar el bitllet senzill a 1 euro enlloc dels 2 que costa.