L'Ajuntament de Manresa ha comunicat que avui es duran a terme treballs vinculats a l'enderroc de l'actual activitat de benzinera, el qual va quedar enllestit el passat 10 de juny, i a la nova construcció d'un edifici comercial (un Mercadona) amb aparcament. La zona dels treballs es troba entre els carrers del Dos de Maig de Manresa (a l'alçada del número 76-84) i el de Francesc Moragas (al número 79-83).

Amb motiu d'aquesta actuació s'ha ttalat al trànsit de vehicles el carrer del Dos de Maig entre els carrers de Victor Balaguer i la plaça del Mil·lenari, de les 8 del matí a les 8 del vespre. El trànsit de vehicles que circula pel carrer del Dos de Maig es desvia pels carrers de Victor Balaguer i del Bruc per accedir de nou a la plaça del Mil·lenari.

L'enderroc a càrrec de Mercadona

La distribuïdora alimentària Mercadona vol traslladar el supermercat que té al carrer de Francesc Moragas a l'altra banda del mateix carrer. Per poder dur a terme aquesta obra, es va enderrocar la benzinera que hi havia en el solar en qüestió, just a l'altra banda del carrer on fins ara hi ha el supermercat.

El perímetre de l'espai que ocupaven fins ara l'estació de servei i l'aparcament del supermercat segueix estant aïllat per una tanca metàl·lica.