La Policia Local de Manresa investiga un presumpte robatori aquest dissabte a l'interior de diversos vehicles que hi havia estacionats al pàrquing del número 10 del carrer d'en Cirera, al Barri Antic de Manresa.

Els agents van ser alertats ahir cap a les 4 de la tarda per una veïna que va veure que tenia el vidre de la porta del darrere trencat quan va anar a buscar el cotxe, i quan hi van anar els agents es van adonar que hi havia diversos vehicles afectats. En concret, sis turismes, tots amb desperfectes als vidres d'alguna de les portes, d'on n'haurien sostret ulleres de sol i altres possibles objectes personals que els afectats ahir a la tarda acabaven de revisar.

Es tracta d'un pàrquing privat d'una cinquantena de places distribuïdes en dues plantes separades l'una de l'altra i que no estan connectades, de manera que només van resultar afectats els vehicles que hi havia aparcats a la planta de sota. Hi aparquen majoritàriament veïns del Barri Antic o comerciants de la zona, a qui s'ha demanat que presentin denúncia a la Policia o als Mossos en cas d'algun desperfecte o sostracció d'objectes.

Els agents sospiten que el presumpte autor (o autors) dels fets hauria accedit al pàrquing aprofitant algun descuit o que la porta era oberta per l'entrada o sortida d'algun veí, tenint en compte que no l'havien forçada. Tampoc no se sap l'hora que s'haurien produït els fets, si bé se situa entre la nit de divendres, que és quan la veïna que va donar l'avís va aparcar el cotxe, i les 4 de la tarda d'ahir. Els agents confien que la comprovació de les empremtes digitals per part de la policia científica i les imatges de la càmera de videovigilància que hi ha a l'entrada del pàrquing els ajudin a resoldre el cas.