L'asfaltatge de les calçades comportarà talls de trànsit i afectacions en el bus que entre avui i dijous arribaran a quatre carrers.

Avui, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de Trieta entre el de Gaudí i la carretera del Pont de Vilomara, sense afectar les interseccions. L'accés a guals del tram afectat per l'asfaltatge es farà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. És previst que les afectacions en aquest vial durin tres dies.

Demà, es tallarà el trànsit de vehicles del lateral de passeig de Pere III, entre la plaça Bonavista i la plaça de l'Onze de Setembre, lateral direcció a la plaça Onze de Setembre. L'accés a guals del car-rer Sèquia es farà pel carrer Cerdanya. L'accés a guals del Passeig (tram c. Sèquia a pl. Onze de Setembre) es farà des de la plaça de l'Onze de Setembre. L'accés a guals al tram afectat per l'asfaltatge es farà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. El servei de bus urbà modificarà el recorregut en les línies L1 Balconada i L2 la Parada. És previst que les afectacions durin dos dies.

També demà, es tallarà al trànsit de vehicles del carrer Major entre la plaça de Mossèn Vidal i el carrer de la Font del Gat. Els vehicles que circulin per carrer de Flor de Lis es desviaran per carrer del Mossèn Serapi Farré en direcció al carrer de la Font del Gat. L'accés a guals al tram afectat per l'asfaltatge es farà sempre què l'estat dels treballs ho permeti. En aquest cas, és previst que les afectacions durin tres dies.

Dijous, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de la Indústria entre la carretera de Vic (mantenint la sortida de la benzinera) i el carrer de Sant Antoni Maria Claret (accés al túnel de la Indústria). L'accés a guals del carrer de Sant Antoni Maria Claret es farà per carrer del Pare Clotet. L'accés a guals del carrer de la Indústria (tram c. Maternitat d'Elna a c. Sant Antoni Maria Claret) es realitzarà des de carrer de la Maternitat d'Elna. L'accés a guals al tram afectat per l'asfaltatge es farà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. Es mantindrà la sortida de vehicles de l'estació d'autobusos en direcció al túnel de la Indústria.

El servei de bus modificarà el recorregut en les línies L1, L4, L5 i L8. És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.