L'amenaça de pluja no va generar, ahir, cap moviment de l'Ajuntament. A l'hora de tancar edició, tots els actes s'havien pogut celebrar i els que quedaven es mantenien. Tampoc no va anunciar canvis per a avui. Fonts del consistori van explicar que és la política que se segueix cada festa major perquè per aquesta època és habitual que caigui algun ruixat i no sempre cal suprimir els actes.

La Festa Major Alternativa sí que va maniobrar. Van anul·lar els actes del vespre i els de la nit es van traslladar a avui. Pel que fa al programa d'avui, van suspendre el vermut, el concurs de paelles i el quinto d'estiu al parc de la Seu. Sí que es faran els actes a La Ter-rasseta, el nou espai que han estrenat a la plaça de la Música.

Pel que fa al programa festiu oficial, ahir es van repetir les Visites a la Manresa Desconeguda a la Pirelli, amb un centenar de persones. L'actuació del pallasso Marcel Gros al pati del Casino va omplir les 198 localitats (va ser dels espectacles que van exhaurir les entrades més de pressa).

Com és habitual, la desinfecció de mans, la presa de temperatura i la separació entre les cadires va marcar la coreografia abans de començar cada activitat.

Avui, entre d'altres, hi ha l'autocinema al Palau Firal amb Bohemian Rapsody, amb les localitats exhaurides des de fa dies.