Aquest setembre el Rotary Club de Manresa-Bages canviarà la seva seu social. L'entitat es traslladarà al complex de l'Oller del Mas. El tancament temporal del restaurant Aligué de Manresa a causa de l'actual emergència sanitària, ha obligat a fer el canvi. A l'Aligué és on el Rotary Manresa-Bages feia les seves trobades i les activitats que porta a terme de manera més regular.

L'Oller del Mas és a la carretera d'Igualada, a l'alçada del barri del Xup de Manresa. A partir d'ara esdevindrà el punt habitual de les trobades regulars que celebra l'entitat, que manté les seves habituals vies de comunicació i contacte obertes a través del correu electrònic info@rotarymanresabages.org i el telèfon 637 806 582.

L'entitat ha fet públic el canvi en un comunicat en què posa en valor les facilitats rebudes per part de la propietat de l'Oller del Mas de cedir-los l'espai en unes instal·lacions renovades que s'han convertit en un dels principals atractius gastronòmics i turístics de la comarca del Bages i del territori.

L'empresari Albert Blancafort és el president del Rotary Club de Manresa-Bages, càrrec que exercirà un any. Va ser escollit el mes de juliol. Va ser nomenat en la 30a Festa de Canvi de Junta, que es va celebrar al monestir de Sant Benet de Bages i que va reunir unes 130 persones. La nova junta va incorporar, també, Eloi Vila (secretari), Montse Clop (tresorera) i Sita Salido (macera).

El Rotary Manresa-Bages impulsa accions com el premi Simeó Selga o Protagonistes del Demà.