Al principi semblava que els núvols passaven de llarg però, finalment, la pluja interrompre el concert de Suu que es va celebrar aquest diumenge a la nit al pati de l'Anònima de Manresa. L'artista Susana Ventura, que actuava en el marc de la festa major, va pujar sobre l'escenari convençuda que ni les mascaretes ni el mal temps podrien tombar el seu concert. Finalment però, només va poder interpretar set cançons dels seus dos àlbums perquè la situació meteorològica va estroncar la vetllada.

L'artista barcelonina visitava ahir la ciutat per segona vegada, després d'haver actuat per la Fira Mediterrània l'any 2018, dins del Circuit Estepa. El públic juvenil i familiar tenia ganes de tornar a escoltar la cantant en directe i van exhaurir les gairebé 400 localitats repartides pel pati de l'Anònima. L'acte va seguir les pautes marcades per frenar la covid-19, amb la presa de la temperatura a l'entrada i la distància de seguretat entre les cadires. Durant la mitja hora que va durar el concert, les ganes de ballar es notaven amb els moviments dels peus i de les mans d'uns espectadors que seguien el ritme de la música.

En diversos moments, l'artista demanava la participació del públic i petits i grans demostraven saber-se les cançons al peu de la lletra. Durant la mitja hora que va durar el concert, la cantautora va tenir temps d'interpretar algunes cançons del seu últim disc titulat "Ventura", que va sortir a principi d'any, però va haver d'esperar a presentar-lo en directe per la covid. "Si no saltas" o "Todo lo que canto" són algunes de les cançons d'aquest treball que van fer vibrar el públic anit. D'altra banda, també va dedicar un espai a les peces del seu primer disc titulat "Natural" i inclús va interpretar un fragment d'una cançó inèdita que va escriure durant el confinament. Mitja hora després de l'inici del concert, la pluja va començar a a decarregar amb força i va obligar a suspendre l'esdeveniment.