Al començament semblava que els núvols passarien de llarg, però, finalment, la pluja va interrompre el concert de Suu de diumenge a la nit al pati de l'Anònima de Manresa. L'artista Susana Ventura va pujar a l'escenari convençuda que ni les mascaretes ni el mal temps podrien tombar la seva actuació. Finalment, però, la pluja va estroncar la vetllada i la compositora només va poder interpretar set cançons.

L'artista barcelonina visitava la ciutat per segona vegada, després d'actuar-hi per la Fira Mediterrània l'any 2018. El públic juvenil i familiar tenia ganes de tornar a escoltar la cantant en directe i va exhaurir les gairebé 400 localitats repartides pel pati de l'Anònima, que van ser de les primeres que es van esgotar quan es van poder reservar.

L'acte va seguir les pautes marcades per frenar la covid-19, amb la presa a tothom de la temperatura a l'entrada i la distància de seguretat convenient entre les cadires.

Suu va tenir temps d'interpretar algunes cançons del seu últim disc, titulat Ventura. Si no saltas o Todo lo que canto són algunes de les cançons d'aquest treball que van fer vibrar el públic. També va dedicar un espai a les peces del seu primer treball discogràfic, titulat Natural i fins i tot va interpretar un fragment d'una cançó inèdita que va escriure durant el confinament.

Mitja hora després de l'inici del concert, la pluja va començar a decarregar amb força i va obligar a suspendre l'esdeveniment. Ahir a la nit, els manresans tornaven a tenir una musical a l'Anònima amb la cantautora Judit Neddermann.