A partir de dilluns vinent, 7 de setembre, s'obrirà un nou termini de sol·licituds d'admissions a les llars d'infants públiques de Manresa. Es podrà fer de manera telemàtica o bé presencial.

Es tracta del segon període de presentació de sol·licituds per a les famílies que no la van presentar dins el termini habitual, abans que finalitzés oficialment el curs anterior, i que vulguin optar per escolaritzar els fills. Ara podran demanar plaça.

Es podran fer sol·licituds per als infants nascuts entre l'1 de gener del 2018 i el 2 de juny del 2020. Aquesta petició passarà a formar part d'una llista d'espera que quedarà oberta fins a principi de l'abril del 2021.

La inscripció es podrà fer a qualsevol de les llar d'infants públiques de Manresa. Les municipals són L'Estel, La Lluna, Petit Príncep, La Llum i Bressolvent. Les que depenen de la Generalitat de Catalunya són la Picarol, L'Espurna i La Ginesta.

Les preinscripcions que depenen de Ajuntament de Manresa es podran fer de manera telemàtica o presencial. Pel que fa a la preinscripció telemàtica, el termini va del dia 7 a l'11 de setembre. En aquest cas cal fer el tràmit a través de l'enllaç de la pàgina web municipal, que s'activarà el mateix 7 de setembre. No caldrà presentar la documentació en paper, sinó que s'haurà d'afegir fotografiada o escanejada a l'aplicació de la preinscripció. A la web municipal es pot consultar la documentació que fa falta.

Per a els que no disposin dels mitjans per fer-ho a través d'internet hi ha l'opció de fer-la de manera presencial els dies 14 i 15 de setembre. Caldrà demanar cita prèvia a la pàgina web de l'Ajuntament o bé als telèfons 93 875 24 85 i 93 876 68 38. Els tràmits es faran a l'edifici Infants de la carretera de Vic. No s'atendrà cap sol·licitud que es vulgui fer sense haver demanat cita prèvia i se seguiran estrictament totes les mesures de seguretat i higiene sanitàries.