A banda de finalitzar els treballs iniciats la setmana passada als carrers de la Cerdanya i Major, entre avui i dimecres començarà una nova tongada d'obres per millorar calçades que estan malmeses. Les obres formen part de la quarta edició del Pla de Millora de l'Espai Públic. Els treballs es realitzaran als carrers de Pare Ignasi Puig, del Canigó, de Puig i Cadafalch i de la Sagrada Família.

Tal com ja es va explicar (vegeu edició del dia 25 d'agost), la primera part del pla de millora està adreçada a millorar les calçades de 20 vials de la ciutat, amb una superfície total de 18.348 m2 i una inversió de 350.000 euros.

Avui es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de Pare Ignasi Puig, entre la carretera C-37z i l'accés a la parròquia. L'accés a les zones d'estacionament afectades per l'asfaltat es realitzarà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. Mentre duri el tancament, es podrà accedir en sentit contrari de l'habitual a la zona de les escoles i la parròquia, pel costat del casal cívic del barri.

Demà començaran les obres al carrer del Canigó, que suposaran tallar el trànsit de vehicles del tram del carrer del Canigó entre el Pirineu i Collbaix. L'accés als guals al tram afectat per l'asfaltat es realitzarà sempre que l'estat dels treballs així ho permeti.

Al carrer de Puig i Cadafalch, també demà, es tallarà el trànsit de vehicles al tram entre la carretera del Pont de Vilomara i el passeig de Joan Miró. També es tallarà l'accés de vehicles al carrer d'Ildefons Cerdà, amb accés i sortida des de Puig i Cadafalch. L'accés a guals es realitzarà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. El bus urbà modificarà el recorregut de la línia L1 Balconada. Els canvis que comportarà es poden consultar a www.manresabus.com.

Dimecres serà el torn del car-rer de la Sagrada Família, entre els de Gaudí i Sabadell. Es tallarà el trànsit de vehicles en els trams entre els carrers de Sabadell i de Sant Cristòfol i entre els carrers de Gaudí i de Sant Cristòfol. L'accés a guals en els trams afectats es realitzarà sempre que l'estat dels treballs ho permeti. El servei Bus Manresa modificarà el recorregut de la línia L4 Font-Valldaura.

En tots els casos, la previsió és que les afectacions de trànsit s'allarguin un parell de dies.