Per primera vegada des de la seva posada en funcionament el 2016, el taller que promou la ciència entre els infants de la FUB-UManresa, el LAB_0-6 no rebrà visites d'escolars ni de famílies durant el primer trimestre d'aquest curs a causa de l'emergència sanitària. L'alternativa serà el laboratori itinerant que anirà a les escoles que s'hi interessin. L'objectiu de la iniciativa és continuar treballant per acostar la ciència i l'experimentació als infants, i fer-ho d'una manera segura.

El Lab_0-6 de la Fundació Universitària del Bages va funcionar a ple rendiment fins a mitjan març. Fins aleshores va rebre 3.096 nens i nenes de 151 grups de 63 escoles de tot Catalunya. Durant aquest mateix període el laboratori itinerant, que acosta part de l'activitat a les llars d'infants, es va desplaçar a 81 centres i va oferir una sessió d'experimentació a 2.982 infants.

El Lab itinerant s'adreça a infants d'entre 4 i 6 anys, i ofereix dues activitats, de tres hores de durada. La previsió inicial és fer-les el primer trimestre perquè els centres puguin aprofitar l'activitat al llarg del curs.