Enguany, la recaptació de la benedicció de vehicles de Sant Cristòfol ha anat destinada a Creu Roja Manresa. Llorenç Juanola, president del Montepio, va fer entrega del xec de 1.060 euros a Miquel Riera, en representació de Creu Roja. Aquesta entitat treballa per donar suport a les famílies vulnerables, algunes de les quals s’han vist especialment afectades per la pandèmia.

Un dels col·lectius als quals han dotat de recursos durant el confinament han estat infants i joves, entregant-los ordinadors per poder seguir les classes virtuals, o fent d’enllaç amb les escoles per portar-los a casa, impreses, les tasques escolars que havien de fer.

Tancament de comptes 2019

D’altra banda, el Montepio ha fet públic el tancament de comptes 2019, que es va saldar amb un superàvit de 110.000 euros, i ha informat els associats d’algunes de les mesures que s’han pres per fer front a la pandèmia: des de les campanyes solidàries que es van dur a terme fins a les mesures econòmiques que s’han pres per fer front a una eventual crisi els propers mesos -arran dels efectes de la situació del Covid-19- sense que se’n vegin ressentits els serveis que es donen als associats.