Coincidint amb l'inici del curs escolar, les biblioteques veïnals de Manresa tornen a obrir les seves portes als infants dels respectius barris i de la ciutat de Manresa en general. Mantenint el seu horari de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda, les biblioteques ofereixen un servei de suport escolar i diverses activitats relacionades amb el foment de la lectura, les manualitats i els jocs.

Aquest any, però, seguint les mesures de seguretat marcades per la pandèmia de la covid-19, es prendrà la temperatura a l'entrada, s'utilitzaran mascaretes i gel hidroalcohòlic i es mantindrà una distància de dos metres entre els usuaris.

Es faran inscripcions per crear grups estables, minimitzar el contacte amb altres usuaris i garantir un control i seguiment dels grups, i caldrà que els pares/mares/tutors signin una autorització que expliciti que els seus fills/es compleixen els requisits, condicions i mesures de seguretat establertes.

Les persones interessades es poden apropar o posar en contacte amb les associacions de veïns dels barris de Cots, Balconada, el Xup, Cal Gravat, Sagrada Família, Cra. Santpedor, Plaça Catalunya i Valldaura.