Carles Puigdemont presentarà el seu llibre La lluita a l'exili, sobre el procés, avui a Manresa. L'acte, organitzat per l'editorial La Campana, tindrà lloc a les 7 de la tarda al pati del Casino i l'expresident de la Generalitat hi participarà per videoconferència.

Hi seran presencialment el periodista i autor del llibre, Xevi Xirgo; el vicepresident de Junts per Catalunya, Josep Rius; i Pep Garcia, que moderarà l'acte.

En la presentació també es parlarà del primer llibre en què Puigdemont va fer públiques les seves vivències: M'explico. De la investidura a l'exili. La lluita a l'exili és la continuació de M'explico i repassa la trajectòria del president des de final del 2017 fins a principi del 2020.

M'explico. De la investidura a l'exili, el primer dels dos volums de converses entre el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el periodista Xevi Xirgo, director d'El Punt Avui, ha arribat als 55.000 exemplars impresos, comptant només els de l'edició en català. La segona entrega, La lluita a l'exili, va arribar a les llibreries el dia 10 de setembre i ja ha aconseguit situar-se entre els títols més venuts, segons Penguin Random House. L'accés ha de ser amb cita prèvia i cal fer reserva a www.entrapolis.com.