L'Ajuntament de Manresa ha aconseguint per sisè any consecutiu el 100% de puntuació en els indicadors que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) analitza en les webs de les administracions públiques locals.

La regidora de Recursos Humans i Govern Obert, Montserrat Clotet Masana, va recollir la distinció del Segell Infoparticipa, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L'Ajuntament de Manresa repeteix així els resultats que ja va obtenir en les cinc anteriors edicions. Els guardons van ser lliurats en una cerimònia en què va participar la rectora de la UAB, Margarita Arboix Arzo, i el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé Barril. L'Ajuntament de Manresa és un dels 36 ajuntaments catalans que han obtingut el 100% de puntuació.

El resultat obtingut per l'Ajuntament de Manresa és encara més meritori si es té en compte que en aquesta setena edició s'ha incrementat el nivell d'exigència de qualitat pel que fa a les informacions requerides als ajuntaments per elaborar els 48 indicadors que mesuren la transparència, especialment pel que fa al retiment de comptes, les retribucions i les declaracions de béns i d'activitats.