L'empresa municipal Aigües de Manresa ha patit un brot de coronavirus en el qual s'han vist implicats 8 treballadors, quatre dels quals han donat positiu en la prova PCR i 4 més negatiu però també compleixen la quarantena per ser contactes estrets.

Un dels afectats que han donat positiu de coronavirus ha necessitat hospitalització però ja és a casa. El brot estava focalitzat en la zona d'oficines.

L'empresa municipal ha explicat que els quatre positius van ser localitzats fa quinze dies i s'han seguit totes les prescripcions mèdiques per contenir el brot. Entre els afectats per la covid-19 hi ha el gerent d'Aigües de Manresa, Antoni Ventura, que s'està recuperant.

Aigües de Manresa té una plantilla de dos-cents treballadors, així que l'afectació a vuit -els quatre positius i els quatre més que han donat negatiu en la prova però també han fet la quarantena prescrita- considera que s'ha de posar en aquest context.

Segons l'empresa municipal, els casos de covid-19 no han impedit que es continuï fent la feina i els afectats es reincorporen a mesura que acaben la quarantena.

Segons Aigües de Manresa, s'han seguit tots els protocols de confinament, fins i tot els preventius, per tal d'assegurar la prestació del servei. La direcció ha assegurat que la principal preocupació és preservar grups de treball homogenis i separats per poder continuar garantint el servei.