La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha començat l'adequació del solar ubicat al carrer Ramon Iglésias, en els números 8-10, per construir una zona d'aparcament per a la seva comunitat. Té una superfície de 1.652 metres quadrats i s'hi farà una intervenció valorada en 120.000 euros, que es finançarà amb fons propis.

La primera fase de la intervenció al solar, que inclou l'enderroc de les edificacions i l'anivellament del terreny, s'ha iniciat el 23 de setembre d'aquest any 2020. La segona fase d'obres començarà tot seguit i preveu la pavimentació de l'espai, la delimitació de les places d'aparcament i la portada dels subministraments al solar. D'altra banda, també es vol convertir aquest espai en una zona d'aparcament amb capacitat per a un total de 50 vehicles. La previsió és que les obres finalitzin abans d'acabar l'any.

La institució va adquirir el terreny el passat de desembre passat amb la intenció d'iniciar les obres a partir de la primavera, però la situació d'emergència sanitària, a causa de la pandèmia de la covid-19, i el confinament van obligar a ajornar-les.