La Fundació Turisme i Fires de Manresa presenta dues noves propostes, en aquesta ocasió amb la col·laboració de Diesa Restauració, oferint dues noves experiències que combinen les visites patrimonials amb els tastos gastronòmics durant els caps de setmana.

La primera proposta es tracta de "Vermuts amb cor" que consisteix a oferir una oferta complementaria a la ja existent visita "Manresa Cor de Catalunya" i enriquir-la posant punt final amb un vermut de proximitat al Restaurant Circus, punt final de la visita.

El recorregut de la visita, que comença a les 11?h des de l'Oficina de Turisme, va des de la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, passant pel carrer del Balç i arriba a la part modernista i comercial de Manresa, on es realitzarà el tast consistent amb el vermut de l'Oller del Mas acompanyat d'olives, patates xips i fuet del Bages. L'experiència s'oferirà tots els dissabtes dels mesos d'octubre i novembre a un preu de 14?€ per persona.

La segona proposta, pensada pels diumenges, s'anomena "Balç i vi" i consisteix en una visita completa al centre d'Interpretació del Carrer del Balç, acabant amb una copa de vi Abadal i acompanyada d'una tapa elaborada amb productes de Porc de Palou.

La visita al Balç podrà fer-se a qualsevol hora del diumenge, des de les 10?h fins 13?h i un cop acabada la visita els visitants podran dirigir-se al Restaurant Miami, on gaudiran del tast. L'experiència s'oferirà tots els diumenges dels mesos d'octubre i novembre a un preu de 8?€ per persona.

Els aforaments a les dues activitats estaran limitats a 20 persones i és imprescindible reserva prèvia a través del web de Manresa Turisme clicant aquí.