Aquest dissabte començaran els actes de celebració del Dia de la Seu. Enguany l'Associació dels Amics de la Seu i la mateixa basílica han organitzat diverses activitats, que també inclouen les xer-rades per commemorar el mil·lenari de la redotació del temple.

Dissabte a 2/4 de 9 del vespre hi haurà el concert solidari AcordCello amb l'acordionista Marc Jiménez i el violoncel·lista Edmond Bosch. Els diners que es recaptin es destinaran al centre de càncer pediàtric de Sant Joan de Déu.

El diumenge 11 d'octubre se celebrarà una missa conventual solemne amb la participació de la Capella de Música de la Seu. Després hi haurà visita lliure a les dependències de la Seu com l'Espai Oliba, el museu o la cripta.

El dissabte 17 d'octubre, a les 11 del matí i a 2/4 d'1 del migdia, es duran a terme visites guiades a l'Espai Oliba per descobrir els orígens romànics de la basílica. Cal inscriure's prèviament al telèfon 93 872 15 12 o bé a gestio@seudemanresa.cat. El preu és de 6 euros per persones. Els menors de 12 anys i els Amics de la Seu tindran entrada gratuïta.

Tots els actes es faran amb mesures de seguretat davant l'emergència sanitària.