Manresa Turisme, amb la col·laboració de Diesa Restauració, ha ideat dues noves propostes que combinen les visites patrimonials amb els tastos gastronòmics. La iniciativa es durà a terme els caps de setmana.

La primera proposta porta el nom de «Vermuts amb cor». És un complement de la ja existent visita «Manresa Cor de Catalunya», que va de la basílica de la Seu, passa pel carrer del Balç i arriba a la part modernista i comercial de Manresa. La proposta és acabar la visita amb un tast amb vermut de l'Oller del Mas acompanyat d'olives, patates xip i fuet del Bages al restaurant Circus del Passeig. Es podrà fer tots els dissabtes d'octubre i novembre per 14 euros.

La segona proposta, que es portarà a terme els diumenges de les 10 a la 1 del migdia, s'anomena «Balç i vi». Consisteix en una visita completa al centre d'interpretació del carrer del Balç, per acabar amb una copa de vi Abadal i una tapa elaborada amb productes de Porc de Palou. En aquest cas el preu serà de 8 euros.

La capacitat de les dues activitats estarà limitada a 20 persones. Cal reserva prèvia a la pàgina web manresaturisme.cat.